Jamin

Stagelopen bij Jamin

We hebben momenteel 1 stage in de aanbieding voor start september 2022:

Stagiair(e) Marketing en Communicatie


Droom jij ervan om de hele dag tussen snoep, chocolade, chips en drinks rond te lopen? Dan biedt Jamin jouw droomstage aan! Jamin heeft een jong team met professionele medewerkers die op het hoofdkantoor in Oosterhout (NB) werkzaam zijn. Wij bieden een unieke stage mogelijkheid aan voor een student die graag kennis wilt maken met het marketing/communicatievak in een retail en FMCG omgeving. 

 

Over de stage:

Als stagiair Marketing en Communicatie werk je mee op de afdeling Marketing en Communicatie. Een kleine, informele afdeling waar je echt de mogelijkheid krijgt om zelfstandig verschillende projecten/werkzaamheden op te pakken.

 

Een greep van de werkzaamheden die je zult gaan uitvoeren:

* Dagelijks schakelen met de ontwerpafdeling, onze winkels en collega’s intern over uiteenlopende projecten

* Content creatie en onderhoud voor de vele verschillende kanalen
* Organiseren van kleine en grootschalige evenementen
* Websitecontent ondersteuning
* Nasturen POS materialen winkels
* Contact met bekende en onbekende influencers
* En natuurlijk regelmatig wat proeven ;-) En jouw mening is hierin belangrijk!

 

Bij Jamin krijg je de ruimte om eigen ideeën in te brengen en uit te voeren. Als jij in een aspect erg uitblinkt, dan krijg je ruimte om jezelf hierin verder te ontplooien. Wij zijn op zoek naar een goede en enthousiaste scholier die van aanpakken weet. Je hebt ervaring met Officepakket, diverse social mediakanalen en bent in staat zelfstandig en nauwkeurig te werken. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

Melanie van Os, stagiair bij Jamin, over Jamin: 'Ik heb bij Jamin een superleuke tijd gehad. De informele sfeer zorgt ervoor dat het iedere dag weer gezellig is, maar er wordt ook hard gewerkt. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ook echt de kans om je eigen ideeën uit te werken. Er wordt dus wel wat van je verwacht, maar tegelijkertijd word je goed begeleid en kun je bij elke afdeling binnenlopen voor vragen. Dit maakt stagelopen bij Jamin dan ook zo leuk: het is een veelzijdige stage waarbij het iedere dag weer een verrassing is wat er te doen staat. De volgende waarden staan bij Jamin centraal: transparantie, samen denken & samen doen, handen uit de mouwen en afspraak=afspraak. Houd je ook nog van snoep, dan zit je hier zeker op je plek!'

 

In de winkelstraten zijn we nog steeds dé verwenwinkel, maar ook online is Jamin flink groeiende. Wil jij er zichtbaar aan bijdragen dat Jamin de leukste snoepwinkel wordt en blijft, dan is dit je kans!

 

Algemene stage informatie: 

Stageperiode: september 2022 t/m januari 2023

Let op! Het betreft hier een meewerkstage. Jamin biedt helaas geen afstudeerstages aan.

 

Interesse?
Stuur je motivatie en cv naar [email protected]