Jamin

Werken bij Jamin

Werken bij Jamin

Wat dacht je van een baan waarin je dagelijks met de heerlijkste chocolade, allerlei soorten snoep en de lekkerste koekjes werkt? Al sinds 1883 is Jamin dé zoetwarenspecialist van Nederland. En we bouwen verder aan ons merk. Er werken nu zo'n 15 mensen op het hoofdkantoor en we hebben 95 winkels door het hele land heen.

In onze winkels:

Ben je enthousiast, klantvriendelijk, en ben je een servicegerichte teamplayer? Dan is werken in één van onze winkels wellicht iets voor jou. Interesse? Neem dan direct contact op met de voor jou relevante winkel.

  • Jamin Leidschendam is op zoek naar gemotiveerde nieuwe parttime/fulltime medewerkers (m/v) voor  16-36 uren p.w. van ma t/m zo. Ben je geïnteresseerd in een baan in een leuke snoepwinkel stuur dan een motivatiebrief met CV naar [email protected]
  • Jamin Nieuwegein is op zoek naar gemotiveerde nieuwe parttime medewerkers (m/v) voor 20-24 uren p.w. van ma t/m zo. Ben je minimaal 16 jaar oud en geïnteresseerd in een (bij-)baantje in een leuke snoepwinkel stuur dan een motivatiebrief met CV naar [email protected] Ook BBL stagiaires met een opleiding als verkoopmedewerker in de detailhandel kunnen reageren.
  • Jamin Maarssenbroek is op zoek naar gemotiveerde nieuwe parttime medewerkers (m/v) voor 20-24 uren p.w. van ma t/m zo. Ben je minimaal 16 jaar oud en geïnteresseerd in een (bij-)baantje in een leuke snoepwinkel stuur dan een motivatiebrief met CV naar [email protected] Ook BBL stagiaires met een opleiding als verkoopmedewerker in de detailhandel kunnen reageren.
  • Jamin Tilburg Centrum is op zoek naar gemotiveerde nieuwe parttime medewerkers (m/v) voor ongeveer 24 uren p.w. van ma t/m zo. Ben je minimaal 17 jaar oud en geïnteresseerd in een (bij-)baantje in een leuke snoepwinkel stuur dan een motivatiebrief met CV naar [email protected] Ook BBL stagiaires met een opleiding als verkoopmedewerker in de detailhandel kunnen reageren

Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste franchisers:
Franchiser worden bij Jamin