Jamin

Werken bij Jamin

Wat dacht je van een baan waarin je dagelijks met de heerlijkste chocolade, allerlei soorten snoep en de lekkerste koekjes werkt? Al sinds 1883 is Jamin dé zoetwarenspecialist van Nederland. En we bouwen verder aan ons merk. Er werken nu zo'n 15 mensen op het hoofdkantoor en we hebben 95 winkels door het hele land heen.

In onze winkels:

Ben je enthousiast, klantvriendelijk, en ben je een servicegerichte teamplayer? Dan is werken in één van onze winkels wellicht iets voor jou. Interesse? Neem dan direct contact op met de voor jou relevante winkel.

Jamin Leidschendam is op zoek naar gemotiveerde nieuwe parttime medewerkers (m/v) voor 16-36 uren p.w. van ma t/m zo. Ben je geïnteresseerd in een baan in een leuke snoepwinkel stuur dan een motivatiebrief met CV naar [email protected]

Jamin Nieuwegein is op zoek naar gemotiveerde nieuwe parttime medewerkers (m/v) voor 20-24 uren p.w. van ma t/m zo. Ben je minimaal 16 jaar oud en geïnteresseerd in een (bij-)baantje in een leuke snoepwinkel stuur dan een motivatiebrief met CV naar [email protected]. Ook BBL stagiaires met een opleiding als verkoopmedewerker in de detailhandel kunnen reageren.

Jamin Maarssenbroek is op zoek naar gemotiveerde nieuwe parttime medewerkers (m/v) voor 20-24 uren p.w. van ma t/m zo. Ben je minimaal 16 jaar oud en geïnteresseerd in een (bij-)baantje in een leuke snoepwinkel stuur dan een motivatiebrief met CV naar [email protected]. Ook BBL stagiaires met een opleiding als verkoopmedewerker in de detailhandel kunnen reageren.

Jamin Tilburg Centrum is op zoek naar gemotiveerde nieuwe parttime medewerkers (m/v) voor ongeveer 24 uren p.w. van ma t/m zo. Ben je minimaal 17 jaar oud en geïnteresseerd in een (bij-)baantje in een leuke snoepwinkel stuur dan een motivatiebrief met CV naar [email protected]. Ook BBL stagiaires met een opleiding als verkoopmedewerker in de detailhandel kunnen reageren.

Jamin Hoog Catherijne Mall is op zoek naar een assistent filiaalmanager voor minimaal 32 uur per week (met af en toe een weekend). Je krijgt een verantwoordelijke rol waarbij je het volledige reilen en zeilen regelt van de winkel. Je draagt zorg voor de inrichting van de winkel, de bestellingen en vracht, coördinatie en begeleiding van het team en je lost problemen op als deze zich voor doen. Je werkt daarbij nauw samen met de eindverantwoordelijke. Lijkt het je wat? Stuur dan een motivatiebrief met CV naar [email protected] of 06 5155 8376.

Jamin Emmen is op zoek naar gemotiveerde nieuwe parttime medewerkers (m/v) voor ongeveer 24 uren p.w. van ma t/m zo én een weekendhulp voor ongeveer 0-12 uren p.w. Ben je minimaal 16 jaar oud en geïnteresseerd in een (bij-)baantje in de leukste snoepwinkel van Nederland? Stuur dan een motivatiebrief met CV naar [email protected].

.

Jamin Tiel is op zoek naar gemotiveerde nieuwe parttime medewerkers (m/v) voor 12 uren p.w. van ma t/m zo. Ben je minimaal 16 jaar oud en geïnteresseerd in een (bij-)baantje in een leuke snoepwinkel stuur dan een motivatiebrief met CV naar [email protected].

Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste franchisers: Franchiser worden bij Jamin