Thuisbezorgen: hoe werkt het?

Hoe werkt de nieuwe bestel en bezorgwijze van Jamin?


Vind jouw winkel
Druk in de bestelpagina op de bestelknop zodra de gewenste artikelen zijn gekozen. Dit is de ronde knop aan de rechterzijde van uw pagina. Je komt onderaan de winkelpagina. Vul op de winkelpagina de postcode van de ontvangstlocatie in. De meest dichtstbijzijnde Jamin locatie(s) verschijnen dan in beeld. 
De locaties met een groen logo kunnen bij jou aan de deur leveren, winkels met een roze tekst bieden enkel de kans om de producten in de winkel te reserveren en op te halen wanneer ze open zijn. We proberen onze klanten zo ver mogelijk tegemoet te komen gedurende de Corona crisis.


Plaats jouw bestelling

Door een winkel open te klikken zie je het Whatsapp bestelnummer van de winkels die thuisbezorgen. Deze optie is naast het bellen en mailen in het leven geroepen, omdat deze werkwijze gemakkelijk communiceert. Bespreek direct jouw wensen qua producten (aan de hand van de artikelnummers op de vorige pagina), aantallen en bijzonderheden voor de levering (wenskaartjes, verpakkingsopties en voorkeurstijden bijvoorbeeld). Met de Pick en Mix optie van de paaseitjes kunt u maximaal tien smaken samenstellen (zie de Eiwijzer). Daarnaast kan er in Whatsapp gemakkelijk afgerekend worden met de Tikkie app. Ouderwets betalen met een online bankoverschrijving kan ook. We vermijden transacties met pinpassen, creditcards en contant geld uit respect voor de 1,5 meter regel van de overheid.

Probeer op tijd te bestellen, zo kunnen wij zoveel mogelijk de voorraden blijven bijvullen en de fulfilment van uw order garanderen. 
Disclaimer: het staat de ondernemer vrij om individuele ordervoorstellen te weigeren aan de hand van orderwaarde, afstand en voorraad- of timingproblemen.